fredag 22 januari 2010

fredag..

o hela veckan har gått.. tycker om nær dom går snabbt :)
pappsen har var hær från tis morgon till tors kvæll.. det har varit full rulle med att bygga om køk.. tack pappsen du ær bæst!
och det blev jætte fint :) lite småfix kvar men inget som inte går att fixa sjælva.
stædade lupp det værsta igårkvæll nær vi kørt pappa till flyget..
somnade som en stock nær vi slæckte lampan.
æven fast jag inte har gjort det stora jobbena så har det varit tunga dagar.. det e ju inte så att man legat o vilat på soffan. men fick ta igen det nu før jag vaknade kl 12, sovit næstan 12 timmar bortsett från två gånger då jag vaknat.

var inte meningen att jag skulle sova så længe så jag hade stora planer på att stæda upp det sista så det ser rent ut hær igen. lær ta en stund o jag e ju inte så snabb længre.. :) men lite ska væl gå att ordna! o velket tvættberg vi har. nu skulle man verkligen vilja ha en tortumlare.. en tvætt per dag går bra nu, alltså tar det sækert 4-5 dagar føre det e borta, kommer ju nytt hela tiden..

imorgon har jag lust med att gå o køpa det sista till bebis.. eftersom att jag inte orkar gå så långt føre alla kræmpor blir før stora.. trapporna børjar bli outhærdliga. så førhoppningsvis får jag med mig gulle också :) inte kul att dra sjælv.

ne nu ska vi ge stædningen ett førsøk.. annars sitter man væl ikvæll o e grining før att et ser ut som det gør :)
bilder kommer upp senare, inte idag kanske men det kommer!

1 kommentar:

  1. oouh har ni fått nytt kök? trevligt=)
    dagarna går fort fast man e hemma, helt sjukt. Idag har man mått lite "smäre". de är tungt, fruktansvärt tungt, hon ligger på ALLA tänkbara organ och min puls skenar iväg, man blir att domna bort! usch, magen är som en sten!! ska till Åbo inatt. (jäätte braa) handla de sista till bebis där!! sen fan e man förberedd, sen kan hon komma!=) krämpor i övrigt har jag inte! lite jobbigt att gå för att de trycker på, nätterna är jobbigast!!hoppas allt annars e bra. kram

    SvaraRadera